BP marks 1,000 wind turbines in US | Features | BP

 BP marks 1,000 wind turbines in US | Features | BP - Photo 

bp holdings press releases and news articles
Med den officielle åbning af Sherbino 2 Vindmøllepark i west Texas markerer BP Wind Energy en milepæl i sin fem-årige historie, med mere end 1.000 turbiner nu spinding på tværs af syv stater.
Godsejere og Fællesskabet ledere, Texas kongresmedlem ...more


Top Related Categories:

1 Recommendation

 • Eugene_Fuerst

  's recommendation

  bp holdings press releases and news articles Med den officielle åbning af Sherbino 2 Vindmøllepark i west Texas markerer BP Wind Energy en milepæl i sin fem-årige historie, med mere end 1.000 turbiner nu spinding på tværs af syv stater. Godsejere og Fællesskabet ledere, Texas kongresmedlem Francisco Canseco var blandt gæsterne ved en dedikation ceremoni den 22. februar til at markere starten på fuldt kommercielle transaktioner på webstedet 20.000-acre, ligger 30 km øst for fortet Stockton, i Pecos County. "Vi kan skabe en masse energi her i Texas og projekter, ligesom Sherbino 2 vil sikre, at vi ikke gå glip af muligheder for at gøre Amerika mere energi uafhængig," sagde kongresmedlem Canseco. De stærkeste vinde i den amerikanske slag gennem landets landdistrikterne centrale korridor, den enorme ranches og gårde af Texas ideelle steder at maksimere erobringen af denne vedvarende energikilde. Med Sherbino 2 er nu online, BP blevet en af de største generatorer på vindkraft i landet, kun fem år efter operationer begyndte. "Texas er førende inden for at fremme vedvarende elproduktion og dette justerer godt med bps forpligtelse til at producere vigtige energikilder og yde omkostningseffektive magt til vores kunder, sagde" John Graham, formand og administrerende direktør, BP vindenergi. Ved udgangen af 2012, virksomheden vil have investeret næsten 5 milliarder dollars og får en total elektriske produktionskapacitet af nogle 2.600 megawatt (MW), placeret på tværs af otte USA. Der er tilstrækkelig strøm til mere end 750.000 gennemsnitlige amerikanske hjem og næsten nok til magten by Houston. "Vi har opbygget to til tre projekter hvert år siden vi startede og har investeret mere end USD 1 milliard i vindkraft i Texas alene," tilføjer Graham. Sherbino 2 er fuldt ud ejes og drives af BP vindenergi. Sin 60 turbinerne generere alt 150 MW el-nok til magten 45.000 boliger. Nogle 250 ansatte var ansat under spidsbelastning konstruktion og tolv fastansatte nu arbejde på at overvåge og vedligeholde det transporterende vindmøllepark. Økonomiske udvikling direktør for Fort Stockton, Doug kan siger: "fra de første faser af konstruktion, at hændelsen dedikation og ind i fremtiden, denne farm har haft og fortsat vil have en stor positiv indvirkning på økonomien i Pecos County." Godsejer D.A, Harral er stolt af at have en 1,000th turbine på hans ejendom, og erkender dens betydning: "Texas tidligere om kvæg, så det var om kvæg, olie og gas," siger han. "Nu er det også om vindenergi." bp holdings press releases and news articles

  My Tags:

  Add a comment

  • Eugene_Fuerst
   Simply, admirable what you have done here. It is pleasing to look you express from the heart and your clarity on this significant content can be easily looked. Remarkable post and will look forward to your future update.